NETTISHOPPAILU: Näin säästät rahaa

4.47.00

Hei, oletko yhtä hulluna nettishoppailuun kuin minäkin? Jos vastaus on "kyllä!" niin tämä postaus on sinua varten!

Kuuma päivä, liikaa ihmisiä kaupoissa, pitkät jonot sovituskoppien edessä.. Ei sitä aina jaksa. Oikeasti kiitos sille, joka on keksinyt nettikaupat, ja että saa istua omalla sohvalla ja shoppailla ihan rauhassa! Olen kuitenkin tässä vuosien varrella löytänyt muutamia trikkejä, joiden avulla nettishoppailu sujuu vielä helpommin eikä rahaa menisi niin paljon. Tässä on TOP 5 -lista, jonka avulla varmasti säästät paljon rahaa! Kaikki tulee minun omista kokemuksista.



1. HINTAVERTAILU
Onko sinulla mielessä joku tietty brändituote, joka löytyy monesta eri kaupasta? Ennen kuin tilaat sen heti siitä ensimmäisestä linkistä, joka tulee googlessa, kannattaa katsoa useita eri nettikauppoja. Myös on olemassa erilaisia hintavertailusivuja, joissa se onnistuu nopeammin. Ja vielä yksi juttu! Jos kahdessa eri paikassa tuotteen hinta on sama, kiinnitä huomiota myös toimituskuluihin, sillä jossakin kaupassa se voi olla täysin ilmainen! Näin voit säästää ainakin muutaman euron.

2. ALEKOODIT
Usein nettikaupan etusivulla löytyy hyviä alekoodeja, joten kannattaa tutkia sitä tarkasti ennen kuin tilaa! Mutta ei aina niitä löydä näin helposti. Jos olet ennenkin tilaannut jotakin kyseisestä kaupasta, kannattaa tarkistaa sähköposti, koska siihen koko ajan tulee jotakin alennuksia ja alekoodeja. Esimerkiksi en koskaan maksa kokohintaa, kun tilaan kuvatuotteita esim. Smartphotosta. Sähköpostissa on AINA joku alekoodi. Ja jos sitä ei ole niin kyllä se tulee parin päivän päästä. :D

Lisäksi netissä on älyttömän paljon erilaisia alekuponkisivustoja. Kannattaa vain googlata sen sivun, josta olet tilaamassa jotakin ja "alennuskoodi" siihen perään. Esimerkiksi: "zalando alennuskoodi" ja saat paljon sivustoja, joista saatat löytää sinulle sopivan alennuksen. Tosiaan ne usein saattavat olla jo vanhaksi menneitä, mutta aina kannattaa kokeilla!



3. INSTAGRAM JA BLOGIT
Tämän tavan löysin vasta vähän aikaa sitten. Olette ehkä huomanneet, että usein bloggaajat laittavat omassa blogissaan tai instagramissa omia alekoodeja tiettyihin nettikauppoihin, joiden kanssa he tekevät yhteistyötä. Huomasin, että oikeasti todella moni nettikauppa tekee bloggaajien kanssa yhteistyötä, ja kun yhden bloggaajan alekoodi menee vanhaksi, toinen tulee tilalle, mutta jo toisella bloggaajalla. Mistä sitten löydät sen, jos et seuraa kaikkia maailman bloggaajia? Hakukentästä.

Tähän minulla on hyvä esimerkki, koska näissä minun kuvissa olevat Adidas kengät ovat saatu juuri tämän trikin avulla. Löysin Footway-sivulta nämä kengät, joissa oli ilmainen toimitus ja halvin hinta. Silti hinta tuntui liian korkealta. Tähän en löytänyt googlaamalla mitään hyvää alekoodia, kunnes päätin kokeilla vähän erilaista tapaa. Pistin vain Instagram-hakuun "footway" ja selailin huippujulkaisuja. Kyllä se yhteistyöpostaus löytyi sieltä aika nopeasti ja sain 15% alennuksen. Ei paha! Kiitos sille kivalle bloggaajalle, koska nyt minulla on lenkkarit! :D



4. SESONKIVAATTEET
Nykyään muoti vaihtuu liiankin nopeasti. Just, kun ostat uuden trendikkään vaatteen, se heti poistuu muodista! Tulisi kyllä aika kalliiksi uudistaa koko vaatekaappi jokaisena vuodenaikana! Sen takia suosittelen teille vähän toisenlaista shoppailua. Jos et juokse laadun perässä ja haluat vain näyttää trendikkäältä, kannattaa tilata trendivaatteet vaatteet kiinalaisista nettikaupoista, kuten Aliexpress, Shein, Romwe jne. Vaatteiden laatu on aika lailla samanlainen kuin H&M:ssä, mutta shoppailu tulisi huomattavasti edullisemmaksi. Ainoa miinus: pitkä odotusaika. Menee vähintään kaksi viikkoa ennen kuin saat tilaamasi vaatteet, mutta ainakin näin säästät kymmeniä euroja!

5. ALENNUSMYYNTI
En tiedä pitääkö tästä sanoa, mutta muista aina tarkistaa nettikaupan alennusmyyntiä, koska sieltä saattaa löytyä jotakin todella kivaa ja edullista! Lisäksi välillä kannattaa odottaa. Jos tiedät, että esimerkiksi Black Friday lähestyy, odota! Silloin saat kaiken paaaljon edullisemmalla hinnalla! Usein myös nettikaupoissa välillä järjestetään sellaisia päiviä, jolloin on esim. -20% kaikesta. Näistä yleensä ilmoitetaan etukäteen sähköpostitse (jos saat nettikauppojen uutiskirjeitä), joten toistan nyt vielä kerran: tarkista sähköposti ennen kuin tilaat! ;)

Mukavaa nettishoppailua teille! Toivottavasti saitte näistä vinkeistä jotakin uutta itselleen!

You Might Also Like

0 comments

Sivun näyttöjä yhteensä