Matkalaukku: tyylikkäänä maailmalle!

14.07.00

Moi kaikki!


Tässä postauksessa haluan kertoa siitä, miten kannattaa pakata matkalaukku, jos olet lähdössä maailmalle pitkäksi ajaksi. Itse olen lähdössä vaihto-opiskeluun Prahaan, ja ainoastaan näitä vaatteita (toki laskematta alusvaatteita ja yöpukuja) pakkasin mukaan:

1. Lämmin villapusero (Vila)
2. Nahkatakki (Zara)
3. Lämmin takki (Miss Selfridge)
4. Iso kaulahuivi (Cubus)
5. Perus valkoinen oversize t-paita (H&M)
6. Valkoinen kauluspaita (Vero Moda, ostettu kauan sitten)
7. Musta hame (Nelly.com)
8. Lämmin aukinainen pusero (Vila)
9. Mustat farkut (Vero Moda)
10. Mustat sukkahousut (H&M)
11. Valkoinen pitsillä koristeltu pusero (H&M)
12. Pallomekko (H&M)
13. Lämmin pipo (Stockmann)
14. Reppu (Ali Express)
15. Kengät (Skopunkten)

Näillä minä hyvin pärjään 5 viikkoa, koska valitsin sellaisia asuja, joita voi yhdistellä keskenään lähes loputtomiin! Tässä keräsin kuvia siitä, kuinka erilaiselta voi näyttää, jos vain yhdistää näitä vaatekappaleita eri tavalla. Eivätkä ne vieneet paljon tilaa matkalaukusta!


Tässä on muuten sama asu, mutta vain takki vaihtui, sekä huivi tuli lisäksi. Heti näyttää aivan erilaiselta, eikö niin?



Sama asia voidaan tehdä, kun farkkujen tilalle tuleekin hame! Hyvin lämmin ja tyttömäinen vaihtoehto! Ja muuten tässä on vinkki minun omasta kokemuksesta: valitse vaatteet laadun mukaan! Yksi vähän kalliimpi, mutta laadukkaampi pusero on parempi kuin kolme hienoa puseroa, jotka eivät lämmitä yhtään. Nyt, kun valitsen lämpimiä vaatteita, aina katson sisältääkö ne esimerkiksi villaa. Tämä villapusero ja pipo ovat täydellisiä ostoksia, koska niissä en edes muista, että ulkona on kylmää!



Myös kannattaa ottaa mukaan sellaisen paidan, joka lämmittää, mutta samalla ei piilota alle hienoja, mutta ohuita vaatteita. Niin kesäpaitoja pääsee käyttämään vielä syksylläkin!


Matkalle on myös hyvä ottaa joku hyvä laukku tai reppu, jota on helppo kantaa. Itse otan tällaisen Kiinasta tilatun kivan repun, joka ei paina paljon, ja siihen mahtuu paljon tavaraa. Se myös sopii yhteen kaikkien asukokonaisuuksien kanssa! Ja, koska lähden opiskelemaan ulkomaille, se on täydellinen vaihtoehto koulukirjojen kantamiseen!


Värikäs ja lämmin takki piristää kylmänä päivänä! Hameella kuitenkin voidaan tehdä asusta vielä tyttömäisemmän!

Ja viimeiset romanttiset asukokonaisuudet ovat juuri sopivia aurinkoisiin päiviin sekä Prahan hienojen paikkojen tutkimiseen!

Näille voi keksiä vielä enemmän yhdistelmiä, mutta muuten tästä olisi tullut kilometripostaus! Neutraaleja- ja pastellivärejä on tosi helppo yhdistellä keskenään, mikä antaa enemmän tilaa muillekin tavaroille matkalaukussa. Näillä ihan varmasti pärjään kaikki viisi viikkoa! Toivottavasti saitte tästä inspiraatiota ja nyt voitte myös katsoa vaatekaapistanne sellaisia asuja, joita voitte helposti yhdistellä, ja niin pääsette tutuista perustylsistä asukokonaisuuksista eroon, luomalla niistä jotakin aivan uutta!

Mistä asukokonaisuudesta tykkäsitte eniten?

Seuraava postaus ilmestyy vasta minun vaihdon jälkeen eli joulukuussa! Siinä kerron enemmän Prahan matkasta ja ylipäätään opiskelusta ulkomailla. Jos aihe kiinnostaa, kannattaa nyt liittyä lukijaksi, että varmasti luet seuraavankin jutun ja sitä seuraavia yhtä kiinnostavia postauksia! <3

You Might Also Like

0 comments

Sivun näyttöjä yhteensä